De creatieve ideeën van onze opdrachtgevers uitvoeren dat is waar het bij ons om draait. Het ontwerp en montage wordt meestal door hen zelf gedaan. Maar adviseren over montage en de te gebruiken materialen is ons echter op het lijf geschreven. Montage wordt erg eenvoudig met de meegeleverde montagetekening die naadloos correspondeert met het freeswerk.

Ook kan in overleg gekeken worden naar de ondergrond waarop gemonteerd moet worden. Te denken valt aan metselwerk met lastige diepe voegen, of damwandprofielen. Een goede voorbereiding vooraf, scheelt u veel tijd op de montage locatie. Kiest u voor het lijmen van letters, dan wordt meestal een gefreesde montage-mal toegepast. Bij grotere afmetingen wordt deze in delen geleverd die U in een handomdraai aan elkaar koppelt. Dat is erg handig voor transport en opslag.

Uw bestelling kunnen we geheel montage-gereed opleveren. Dat betekent met afstandhouders reeds op het freeswerk gelijmd, meeleveren van ruim voldoende muur-afstandhouders, RVS schroeven en tekening. Dit alles afgestemd op uw opdracht zodat u naderhand niet blijft zitten met een overschot aan afstandhouders en schroeven. Kwaliteit en tijdwinst is op deze manier verzekerd.